Κατηγορίες


ΔΩΡΕΑΝ        

κόστος μεταφορικών

γιά παραγγελείες   
άνω  € 70.00  

SUPER  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπαταρίες KROUNOS σε τιμές χονδρικής

για το μπάνιο και τη κουζίνα.

Μέχρι εξαντλήσεως του στόκ....!!!

Παράδοση προϊόντων στο χώρο σας

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και η ΚΡΟΥΝΟΣ αποστέλλει την παραγγελία σας


- εντός τριών εργασιμων ημερών στην Αθήνα
- εντός τεσσάρων εργασιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και στα νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (2104966717). Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε όμως, πως είναι δύσκολο το να κανονιστεί κάποια συγκεκριμένη ώρα, διότι η παράδοση εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλατε, τις διαφορετικές περιοχές παράδοσης και το δρομολόγιο του κάθε φορτηγού.

ΠΡΟΣΟΧΗ:1) Το κόστος μεταφορικών που υπολογίζει η ΚΡΟΥΝΟΣ αφορά τις κεντρικές πόλεις της Ελλάδος και για παράδοση στις αποθήκες των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών και οχι για παράδοση κατ'οίκον.Για απομακρυσμένες περιοχές νησιά  και χωριά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2) Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ  για όλες τις κεντρικές πόλεις της (ΕΛΛΑΔΟΣ)  είναι δωρεάν.

3) Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τη δωρεάν παράδοση της παραγγελίας του σε δική του μεταφορική ή τη προσφορά μεταφορικών της ΚΡΟΥΝΟΣ για τη παραλαβή της παραγγελίας του στη περιοχή που θέλει...

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2104966717 .

Κόστος μεταφοράς σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ  απο 0,00 ευρώ  ανά παραγγελία.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ .Ελάχιστη παραγγελία 15,00 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

 

Καλάθι αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.